Tillbaka på bloggen igen

Tillbaka på bloggen igen

Jag är äntligen tillbaka här på bloggen och hoppas nu kunna skriva ett par gånger i veckan igen. Manuset jag skrivit på under en längre period är jag äntligen på väg att slutföra och jag har därför mer tid att utveckla bloggen och det jag vill göra här. Mitt mål är att hjälpa elever och studenter att bli mer effektiva och framgångsrika inlärare, men också mer välmående och balanserade. Vi lever i ett samhälle i överflöd när det gäller det materiella, men samtidigt har vi svårt att hitta fokus och äkta glädje. Det är sorgligt, men jag tror att det finns strategier och verktyg som kan hjälpa oss att förbättra det.  Jag vill därför dela med mig av det jag själv lärt mig och som hjälpt mig under mina studier och som hjälper mig i mitt arbetsliv.

Har du några frågor får du gärna ställa dem i kommentarsfältet!

Varma hälsningar

Signatur

Post A Comment

YOUR CAPTCHA HERE