Motivationstips #40: Skapa en lugn plats!

Motivationstips #40: Skapa en lugn plats!

Jag tror att alla mår bra av att ha en lugn plats man kan komma till när man känner sig stressad och behöver lugn och ro. För min del är det ett litet bord som jag har gjort i ordning med kort på min familj, några minnessaker från mina resor, ett par stearinljus och några andra betydelsefulla grejer. Bredvid bordet har jag min yogamatta och min meditationskudde. För det mesta är det här jag gör min yoga på morgonen, men du behöver vare sig meditera eller yoga för att ha en plats där du kan vara när du behöver koppla av.

Kanske har du en favoritfåtölj eller en plats i soffan, där du brukar sitta? Kan du göra i ordning ett bord bredvid och lägga några saker där som betyder mycket för dig? Det finns många platser man kan välja. Huvudsaken är att det är en bestämd plats som du kommer till ofta.

Vid den platsen du väljer kan du sedan göra som rutin att du slappnar av. Kanske dricker du en kopp té eller kaffe där? Kanske skriver du dagbok eller läser en inspirerande bok? Platsen skall vara ett ställe där du hämtar styrka och kraft. Dit du vet att du kan gå när du behöver lite pepp.

Om du vill ha några idéer för din speciella plats kan du titta i den här artikeln från forbes.com.

Lycka till!

Johanna

Post A Comment

YOUR CAPTCHA HERE