Motivationstips #9: Meditera med en app

Motivationstips #9: Meditera med en app

Idag tänkte jag skriva det sista inlägget om meditation på ett tag. Jag kommer med säkerhet att komma tillbaka till ämnet senare, men imorgon blir det ett nytt tema. Som jag skrivit de senaste dagarna, så kan man meditera på olika sätt, bl.a. genom att fokusera på andningen men också med hjälp av ett mantra.

Det sista sättet jag kommer att beskriva här är guidade meditationer med hjälp av en app. Jag använder insight timer, som är gratis och verkligen superbra. Det finns naturligtvis andra appar, men min favorit är just insight timer. Där finns jättemånga olika meditationer. De flesta är på engelska, men det finns också några på svenska. Jag skulle verkligen rekommendera att du laddar ned den här appen (jag är inte sponsrad ;-)).

När du laddat ned en meditationsapp, så kan du själv välja en meditation som passar dig. Kanske har du svårt att somna och behöver en som är lugnande? Jag brukar lyssna på en speciell morgonmeditation, som hjälper mig att komma i rätt stämning inför dagen. Den heter Morning Meditation with Music av Jonathan Lehman.

Lycka till!

Ni kan läsa mer om meditation i min bok: “Alla kan lyckas med sina studier” och jag kommer gärna till din skola eller arbetsplats och pratar med er om hur man kan höja sin prestation och må bättre. Hör bara av dig här eller på mejl: johanna@johannabeusch.se

Post A Comment

YOUR CAPTCHA HERE