Motivationstips #14: Läs Awaken the Giant Within!

Motivationstips #14: Läs Awaken the Giant Within!

Jag har nog läst flera hundra böcker inom motivationslitteraturen och vissa av dem har lämnat större avtryck än andra. Tony Robbins har skrivit flera böcker, men den jag rekommenderar heter: Awaken the Giant Within. Den verkar tyvärr inte finnas på svenska, men är inte svårläst, så jag tror de flesta som har okej kunskaper i engelska klarar av den.

Jag läste Awaken the Giant Within för ett par år sedan och började sedan följa Tony på sociala medier. Det känns som om han nu fokuserar mer på annat arbete än det han tar upp i boken, så jag skulle rekommendera att läsa boken mer än att bara försöka lära sig av honom genom att följa honom på Facebook och Instagram.

Vad är det som gör Awaken the Giant Within så speciell? Jag tror att det i första hand handlar om att den verkligen ger en kraft, motivation och hopp, som i sin tur (förhoppningsvis) gör att man tar tag i sådant man tidigare inte har vågat göra (av ett eller annat skäl). För mig gjorde den det i alla fall.

Något som är viktigt att tänka på när det gäller alla motivationsböcker är att de automatiskt inte leder till ett bättre liv och större möjlighet att förverkliga sina drömmar. Att läsa är bara första steget. Om man bara läser kommer man aldrig någon vart. Man måste GÖRA något för att ändra sin situation. Jag tror tyvärr att många glömmer det och då blir bara böckerna ett slags verklighetsflykt och hjälper bara i stunden.

Lycka till med ditt läsande och lämna gärna en kommentar om du har läst boken!

Post A Comment

YOUR CAPTCHA HERE